A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
mandula étterem
Falusi turizmus új megközelítésből
Pauli Zoltánnal beszélgettünk 2. rész
A Gere Attila Pincészethez tartozó Mandula Étterem vezetőjével, Pauli Zoltánnal készített interjúnk első felében egy vidéki gourmet étterem életébe pillanthattunk bele. Ma másik útra kalandozunk, hiszen tavaly év végén nyílt meg a PalKonyha, amely egy másféle gasztronómiai modell mentén működik, mint a korábban elemzett fine dining étterem. Miről van itt szó tulajdonképpen?
Malac hasaalja kagylóval
Pauli Zoltánnal beszélgettünk 1. rész
Mára szinte közhelynek számít, hogy a borturizmus nem lehet teljes a borászatok mellett működő szálláshelyek és éttermek nélkül. Abba azonban vendégként valószínűleg nem sokan gondolunk bele, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie egy gourmet étterem vezetőjének a borturisztikai értelemben vitathatatlanul az első helyen álló borvidékünkön, Villányban. Motivációról, koncepciójáról is kérdeztük Pauli Zoltánt, a Gere Attila Pincészethez kapcsolódó Mandula Étterem vezetőjét.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás