A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
medvehagyma
A legújabb a zellerpárlat
Petzold Attila válaszol
Négy éve, amikor az első spárgapárlattal megjelent a Brill Pálinkaház, nem igazán értettük az ötletet. Persze az, amikor beleszagoltunk és belekóstoltunk ebbe a zöldségpálinkába, felejthetetlen élmény volt. Hogy ezzel nem csak mi voltunk így, bizonyítja az újabb és újabb spárgapárlatok megjelenésén túl további zöldségek bevonása is a főzőprogramba. Erről az érdekes hazai párlatszegmensről Petzold Attilával beszélhettünk.
Mit együnk márciusban?
Vidéki gasztronómia Magyarországon
Érdemes tudni, hogy a 18. század közepéig a magyar nép főleg juhokat tartott, csak ezután kezdődött a szarvasmarhák tejének hasznosítása a háztájakon. Mivel mindkét állat tejét szívesen fogyasztottuk, megkaptuk a „tejivók” nevet. A tavasz kezdetén visszatérünk az ősi juhsajtokhoz, de cikkünkben szó lesz még a medvehagymáról és a böjti ételekről is.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás