A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
melasz
Tíz tudnivaló a rumról
Mire képes a tengerészek itala
Ha szívesen kalandozunk az ízek világában, és alkalmanként a boroknál megszokottaktól eltérő illatokra, ízekre és szerkezetekre vágyunk, a párlatkóstolás izgalmas lehetőségnek ígérkezik. Bár a hazai borfogyasztók elsőként valószínűleg a borpárlatokhoz és a pálinkákhoz nyúlnak, érdemes figyelmet szentelni annak a párlattípusnak is, amely hajdanán leginkább koktélokban került felhasználásra, de magas minőségű tételeiért egyre nagyobb értő fogyasztóközönség rajong szerte a világon: a rumokra. Következzen tíz tudnivaló!
Vén tengeri medve
Mit kell tudni a rumról?
Mi jut eszünkbe, ha meghalljuk a rum szót? Kezdve a részeg tengerészektől, akiket a sűrű barna ital tart életben, eljuthatunk egészen a visszafogott aromájú fehér Bacardiig. A skála széles, az italok változatosak, elsősorban mégis koktélalapanyagnak tartjuk őket. A következőkben érdekességeket tudhatunk meg a rumról, és adunk néhány tippet a koktélkeveréshez is.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás