A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
mustár
Ahol a lélek kezdődik
Új pálinkafőzde a palettán
A Spiritus Primus nem csupán egy latin szópár, hanem egy új pálinkafőzde elnevezése. A Kecskeméti székhelyű Spiritus Primus pár napja nyitotta meg kapuit a kereskedelmi pálinkafőzés előtt, hiszen jó néhány évig csak és kizárólag bérfőzéssel foglalkoztak. Rögtön több termékcsaláddal is megjelentek a piacon, amiket elnézve tudatosság, tervezés és komoly márkaépítés előzte meg színrelépésüket.
Francia kulinária
Alapanyagok, receptek, borok
Mi a közös a világ legnagyobb presztízzsel bíró pezsgője és a sertésláb között, mi köti össze a sauvignon blanc archetípusát a pralinéval, és hogyan juthatunk el a kifürkészhetetlen pinot noir-tól a mustárig? A válasz nem is olyan szövevényes, mint elsőre gondolnánk, hiszen csak az adott francia régió gasztronómiai értékeit kell hozzárendelnünk a már sokszor emlegetett borokhoz. Mit rejtenek tehát Franciaország legismertebb borvidékei a szőlők áldásán túl?
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás