A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
pörkölt
Hordópaletta
Hordólexikon, 4. rész
Honnan származhatnak egy szőlőből készült italban olyan aromák, mint a vanília, a pirított mandula, a mogyoró, a kókusz, a szegfűszeg és a füst?
Egri bikavért a marhapörkölt mellé!
Rácz Kinga nyilatkozott
Az idei már a tizenhatodik volt az Egri Bikavér Ünnepek sorában. Eger legnagyobb boros megmozdulásán a helyi gazdák évről évre bikavéreiket mutatják be, amelyekhez a helyi éttermek méltó ételkísérettel szolgálnak. Az esemény alkalmából összeült az Egri Bikavér Legátus, hogy vakkóstolással válassza ki a mezőny legjobb bikavérét, valamint a legjobb étel és bor párosát. A megmérettetés kapcsán Rácz Kingát kerestük meg abból az alkalomból, hogy mindkét kategóriában az Egri Korona Borház végzett az első helyen.
Paprikás ételek borajánlása
Avagy mit adjunk a vasárnapi ebédhez?
Ismerőseim gyakran kérdezgetnek arról, hogy egy családi vagy baráti körben rendezett kis vacsorához milyen bort vegyenek. A menü, természetesen nem a mostanság divatos fúziós konyha remekeit vonultatja föl. Kicsi hazánkban bizony nagyon szeretjük a paprikával készült ételeket, és ez így van rendjén.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás