A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
paprikás
Paprikás krumpli és a bor
Mit igyunk hozzá?
Már elég hűvösek az esték ahhoz, hogy hazaérve újra valami melengetőre vágyjunk. Nem csak a konyhában lehet azonban elkészíteni egy hétköznapi vacsorára a paprikás krumplit, az akkor is jó, ha szürettel vagy más szabadban zajló programmal töltjük a napot, és bográcsban főznénk valamit. Adott tehát a paprikás krumpli, de milyen bort igyunk hozzá?
Rövid hírek a hazai gasztronómiáról
Hírünket növelő események
Bár az már szinte közhelynek számít, hogy boraink csak itthon világhíresek, valószínűleg a helyzet nem sokban áll másképp ételeinkkel sem. A következő három rövidhír segítségével a világ három pontjára repülünk: a Karib-tengerre, Hollandiába és az Egyesült Államokba. Az utóbbi hónapokban ugyanis mindhárom helyszínen zajlottak nemzeti konyhánkat népszerűsítő programok.
Paprikás ételek borajánlása
Avagy mit adjunk a vasárnapi ebédhez?
Ismerőseim gyakran kérdezgetnek arról, hogy egy családi vagy baráti körben rendezett kis vacsorához milyen bort vegyenek. A menü, természetesen nem a mostanság divatos fúziós konyha remekeit vonultatja föl. Kicsi hazánkban bizony nagyon szeretjük a paprikával készült ételeket, és ez így van rendjén.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás