A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
parmezán
Parmezán
A parmezánt a bencés és ciszterci szerzetesek már a középkor óta készítik, történelmi dokumentumok bizonyítják, hogy a 13-14. században már elterjedtnek számított.
Néhány finomság Olaszországból
Gasztronómiai alapfogalmak
Bármennyit is foglalkozunk vele, nagyon valószínű, hogy Olaszország gasztronómiai vonatkozásainak boncolgatását sosem unjuk meg. Itália sok, mára általánosan ismert élelmiszerrel látja el a világot, amelyek közül ez alkalommal hármat veszünk sorra. Cikkünk segítségével jobban megismerhetik a parmezán, a mortadella és a Sangiovese di Romagna eredetét és készítésének módját.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás