A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
pezsgőkóstolás
Milyen pohárból illik ma pezsgőt inni?
A nagy pohárvita 3/3
Arról már nem érdemes vitát nyitni, hogy befolyásolja-e az ízélményt a pohár, amelyből iszunk. Igen, befolyásolja. Nézzük a pezsgőspoharakat!
Hogyan kóstoljunk pezsgőt?
Mészáros Gabriella előadása a Pezsgőakadémián
Az Etyeken megrendezett Pezsgőakadémia előadásai közül azt a hármat emeltük ki, amelyekről úgy gondoltuk, hogy a legszélesebb olvasói közönséget érdekelnék. Az Etyek-budai borvidék múltjáról és annak pezsgős vonatkozásairól valamint a kézműves pezsgőkészítésről szóló tematikát követően ma végre pezsgőt kóstolunk, méghozzá Mészáros Gabriella útmutatásainak megfelelően.
Kirándulás Champagne-ba
Tippek útra kelőknek
A 34 000 hektár területű borvidék Párizstól 150 kilométernyire keleten terül el, és Franciaország szőlőterületeinek mintegy 3,4%-át teszi ki. 1927 óta eredettvédettnek minősül (AOC megjelölésű), vagyis csak erről a területről származó, meghatározott szőlőfajtákból (chardonnay, pinot noir, pinot meunier) szigorú szabályok szerint készült pezsgőt lehet champagne-nak nevezni.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás