A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
piros tramini
Három kategóriába sorolhatóak a wachaui borok
Interjú Roman Horvathtal 2. rész
A Domaine Wachau igazgatójával, Roman Horvath MW-vel készített interjúnk első felében többek között arról beszélgettünk, egy olyan összetettségű, elaprózott termőterületekből álló borvidéken, mint Wachau, hogyan működhet egy szövetkezeti pincészet. E témát követően ma rátérünk a három wachaui eredetvédelmi kategóriára, megértve a steinfeder, a federspiel és a smaragd borok közötti különbséget, reflektálva az egyes csoportok jelenlegi piaci pozíciójára is.
Szüreti start 2013
Friss hírek Sopronból és Egerből
A korai fajtákkal elstartolt a 2013-as szüret. Persze még korai lenne ítéletet mondani az idei évjáratról, hiszen az ősz épp csak kezdetét vette, de a pincébe érkező első tételek, valamint a szőlőben történő kóstolások és mérések alapján már sok minden elmondható a jelenlegi állapotról. A téma megkerülhetetlen, hiszen szeptemberben minden borkedvelőt ez a kérdés foglalkoztatja. Jogosan. Egy soproni és egy egri pincészetnél érdeklődtünk.
Tíz tudnivaló a cserszegi fűszeresről
Virágcsokor a pohárban
Ahogy haladunk az októberben, és közeledünk a híres Márton-naphoz, furcsa módon a hűlő időjárás mellett sem csak a testesebb vörös- és fehérborok járnak az ember eszében, hanem az új évjárat első hírnökei. Bár az újborok jó része több szőlőfajta házasításából készül, a cserszegi fűszeres az egyike azon fajtáknak, amelyek az elsők között palackba kerülnek az új évjáratból. Hogy 2012-es darabjait méltóképp köszönthessük, összegyűjtöttünk tíz információt a szőlőfajtával kapcsolatban.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás