A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
praliné
Csokoládékészítés otthon
Saját készítésű pralinék és bonbonok
A csokoládéról a legtöbb esetben a táblás csokoládé jut az eszünkbe. Tény azonban, hogy ennek, az emberiségre mágikus hatást gyakorló édességnek számtalan megjelenési formája akad. Ott vannak a különböző kakaós sütemények, torták, a forró csokoládék, és persze a bonbonok és a pralinék. Ez utóbbi két műfaj otthon ugyanúgy elkészíthető, akár a korábban felsoroltak, és ideális ajándék lehet az ünnepekre. Ha pedig most belevágunk, a Saját készítésű pralinék és bonbonok című új kötet segítségével még begyakorolhatunk néhány receptet karácsonyig, hogy azután megindulhasson a sorozatgyártás!
Francia kulinária
Alapanyagok, receptek, borok
Mi a közös a világ legnagyobb presztízzsel bíró pezsgője és a sertésláb között, mi köti össze a sauvignon blanc archetípusát a pralinéval, és hogyan juthatunk el a kifürkészhetetlen pinot noir-tól a mustárig? A válasz nem is olyan szövevényes, mint elsőre gondolnánk, hiszen csak az adott francia régió gasztronómiai értékeit kell hozzárendelnünk a már sokszor emlegetett borokhoz. Mit rejtenek tehát Franciaország legismertebb borvidékei a szőlők áldásán túl?
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás