A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
szőlőlé
Must
A szőlőszemek sajtolásakor keletkezik az édes, zavaros folyadék, a must.
Mustra a mustok között
10 dolog, amit a mustról érdemes tudni
Az ősz beköszöntével nem csak a szőlőtőkék örülhetnek, hogy megszabadulnak a hatalmasra nőtt szőlőszemektől, és lassan pihenőre térhetnek az egész éves kemény munka után. Az öröm minket, embereket is megillet, hiszen csemegézhetünk a szépen feldíszített őszi gyümölcskosárból, kényeztethetjük magunkat az érett szőlőszemekkel, vagy akár ízletes musttal várhatjuk vendégeinket. Talán nem is gondolnánk, hogy mind az elfogyasztott szőlőszemeknek, mind a mustnak milyen jótékony hatása van szervezetünkre. Most 10 tudnivalót foglalunk össze a musttal kapcsolatban.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás