A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
szezonális
Malac hasaalja kagylóval
Pauli Zoltánnal beszélgettünk 1. rész
Mára szinte közhelynek számít, hogy a borturizmus nem lehet teljes a borászatok mellett működő szálláshelyek és éttermek nélkül. Abba azonban vendégként valószínűleg nem sokan gondolunk bele, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie egy gourmet étterem vezetőjének a borturisztikai értelemben vitathatatlanul az első helyen álló borvidékünkön, Villányban. Motivációról, koncepciójáról is kérdeztük Pauli Zoltánt, a Gere Attila Pincészethez kapcsolódó Mandula Étterem vezetőjét.
A Kistücsök nyáron
Csapody Balázzsal beszélgettünk
Ha valaki szívesen fogyasztana üdítő ételeket nyáron a Balaton partján, ráadásul nem csak egy egyszerű, ízletes fogasra vágyik, hanem örülne ha ezt kissé megbolondítanák, akkor a magas színvonallal működő, szinte napról-napra különleges ajánlatokkal készülő Kistücsök Étterem alkalmas lehet erre. Itt teret adnak a szezonalitásnak, a helyi alapanyagok felkutatására is sok időt szánnak, és Csapody Balázs tulajdonos illetve séfje, Jahni László a minőségi konyha értékeit közvetítik a betérők felé a Balaton déli partján, Balatonszemesen.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás