A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
töltl
Stílusos vendéglátás
Teríték, koktél, főétel
Ha valamilyen különleges alkalomból adódóan vendégeket hívunk, általában olyan fogásokkal szeretnénk meglepni őket, amelyek önmagukban is ünnepivé tudják tenni a hangulatot. Ha megvan bennünk az elhatározás egy otthoni keretek között nagyszabásúnak számító ebéd vagy vacsora lebonyolításához, de a konkrét mikénttel kapcsoltban nincsenek határozott elképzeléseink, érdemes kézbe venni az Alexandra Kiadó Stílusos vendéglátás című kötetét.
Vadászkalandok és a pinot blanc 2. rész
Beszélgetés Töltl Józseffel
A soproni borásszal tegnap megkezdett interjút ma a vadászkalandokkal folytatjuk. A Fertő tó partján zajló őszi és téli vadászatok mellett szó lesz egy kis kanadai és afrikai kitérőről is. Tulajdonképpen nem is beszélgetés következik most, sokkal inkább olyan hangulatok sora, amelyet különböző erdőkben, különböző évszakokban tapasztalt meg Szepi.
Vadászkalandok és a pinot blanc 1. rész
Beszélgetés Töltl Józseffel
Töltl Józsefet a borász kollégák, a vadász- és vitorlástársak is Szepinek hívják. Már ebből a felsorolásból is sejthető, hogy nem egy magának való emberrel van dolgunk. Az újabb és újabb történetekből valószínűleg soha ki nem fogyó borásszal az interjú első részében történelemről, a fehér burgundiról, a kékfrankosról és a vitorlázásról beszélgettünk.
Töltl Kékfrankos az egyetem bora
Soproni bort kerestek
Január 29-én választották meg ötödik alkalommal a Nyugat-Magyarországi Egyetem borát. Ha pedig egy soproni székhelyű egyetemről beszélünk, önkéntelenül adódik, hogy a soproni borvidékről kerestek bort a zsűri tagjai. És mi mást is kereshettek volna ezen a tájon, mint egy szép kékfrankost.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás