A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

50. Jubileumi Borvacsora az ARAZ Étteremben

06. 24.

Budapest, ARAZ Étterem



8 fogásos, levendulás borvacsora kerül megrendezésre Tokaj-Hegyalja legkiválóbb boraival, élő zenével és sok-sok meglepetéssel!

 

Látogasson el Ön is egy különleges 8 fogásos fine-dining vacsorára, mely a Continental Hotel Budapest egyedülálló panoráma tetőteraszán veszi kezdetét. A hangulatról Dj Starksy gondoskodik! A folytatásban az ARAZ Étterembe invitáljuk Vendégeinket, ahol exkluzív levendulás ételkülönlegességek és a Tokaji borvidék legkiválóbb borai kerülnek terítékre a hangulathoz illő élő zenével kísérve.

 

Időpont: 2016. június 24. (péntek) 18 órától

 

Az est vendégei:
Kovács Gábor - A Magyar Sommelier Club elnöke
Lenkey Géza - A Lenkey pincészet vezetője - www.lenkeypincészet.hu
Csorba Péter és Ringer Ferenc - A Tokaj Montium pincészet vezetői - www.montium.hu

 

A kiváló borok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló nyolcfogásos ételsorukat kínálják.


A borvacsora menüje

 

Szent Tamás Kishegy Furmint Brut 2011
Mád /Ifj. Szepsy István/
Libamáj parfait kandírozott pisztáciával, eperrel és levendulás mézzel
Gratinírozott kecskesajt vajas kaláccsal és pattogatott kukoricával
 

Mád Tokaji Furmint 2015
Mád /Ifj. Szepsy István/
Langyos nyelvhal zellerropogóssal, spárgasalátával és vajmártással
    
Sajgó pincészet Tokaji Szamorodni száraz 2012
Tokaj-Hegyalja /Sajgó Gábor/
Birsalmasajt mille feuille almás marcipán vinaigrettel
     
Grand Tokaj Kővágó Furmint 2014
Mád, Kővágó-dűlő /Áts Károly/
Körtés feketegyökér cappuccino céklaropogóssal
 

Tállya Tokaji Furmint "Tállya" 2013
Tokaj-Hegyalja, Tállya /Szűcs Ferenc, Barta Péter, Zsadányi László, Márton-Kováts Krisztina/
Töltött karalábé tanyasi szárnyassal
     
Montium Hárslevelű 2013
Tokaj-Hegyalja, Legyesbénye /Ringer Ferenc, Csorba Péter/
Kecsege kukoricafelfújttal, karamellizált sárga karottával és vermouth mártással
     
Lenkey Hárslevelű 2005
Tokaj-hegyalja, Mád /Lenkey Géza/
Házi füstölésű borjúnak gerince, sült fügével, édesköménnyel és levendulás mogyoróburgonyával
     
Lenkey Édes Kövek 2010
Tokaj-hegyalja, Mád /Lenkey Géza/
Karamellszivacs aranymazsolával, maracujában áztatott kelt tésztával, pirított mákkal és levendulás joghurttal

 

Asztal foglalás és további információ elérhető a honlapon.

Telefon: +36 1-815-1100
E-mail: araz@araz.hu


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!