A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Oktatás, meeting, rendezvény - borral vagy anélkül

Barátságos környezet, modern technika, full service

2017-08-31 | Vinoport


Oktatás, meeting, rendezvény - borral vagy anélkül

Boros csapatépítésre vinné munkatársait? Leülne tárgyalni partnereivel, és az se baj, ha utána megmutathatna nekik egy-két jellegzetes magyar bort? Ráadásul mindezt Budapest szívében? Tudunk egy megoldást!


Több borrégióban is megjelent már a pincészetek, borhotelek kínálatában a boros csapatépítő programok szervezése. Mi van azonban, ha nem akarjuk elutaztatni az egész céget Villányba, vagy csak egy 1-2 órás meetingről van szó, amiért nem érdemes útra kelni?

 

Erre kínál megoldást Budapest szívében, a Nyugati pályaudvartól három percre található Borkollégium, ahol

borral vagy anélkül minden körülmény adott tréningek, kihelyezett meetingek, termékbemutatók, képzések, nyelviskolai órák lebonyolításához.

 

Több, különböző adottságú helyszín

A három, eltérő méretű terem és a kellemes közösségi terek sokoldalú felhasználási lehetőséget kínálnak. A világos helyiségek, a szinte egész napos természetes fény, a természetazonos LED világítás, valamint a professzionális árnyékolástechnika mellett a burkolatok és a modern, de barátságos berendezési tárgyak, bútorok is a komfortot szolgálják. A legmodernebb technikát pedig többek között az LCD kivetítő és a teljes lefedettségű, gyors wi-fi képviseli.

 

Oktatás, meeting, rendezvény - borral vagy anélkül

 

Rugalmas szolgáltatás hétköznap és hétvégén

Hirtelen dolga akadt, amihez nyugodt környezetre van szüksége? Ugorjon be pár órára és dolgozzon kedve szerint a munkállomások egyikén vagy a közösségi térben.

 

Hosszabb ideig van szüksége egy fix helyre? Kurzusokat tartana minden héten ugyanabban az időpontban? Költözzön be néhány hónapra az irodába. Bármikor érkezhet, zárható szekrényt kap.

 

Üzleti partnere bejelentkezett, hogy megbeszélést tartson Önnel? Hozza el, ültesse le valamelyik tárgyalóban vagy beszéljék meg gyorsan fontos ügyeiket egy finom kávé mellett a közösségi térben.

 

Csapatépítést szeretne a megszokott környezetből kiszakadva, de mégis mindenhez közel? Bérelje ki mindhárom termet és használja a hozzájuk tartozó felszerelt konyhát!

 

Oktatás, meeting, rendezvény - borral vagy anélkül

 

Az extra, amit csak a Borkollégium nyújt

Ha a csapatépítés a bor köré szerveződik; ha a fárasztó megbeszélés után jól esne egy pohár bor, de kényelmesebb helyben maradni, akkor semmi akadálya, hogy magában a Borkollégiumban tegye teljessé az élményt, hiszen itt megfelelő szerviz, nagy kapacitású borhűtő és igényes borválaszték áll rendelkezésre. Kérésre pedig természetesen a Borkollégium borértő szaktanácsadói tartanak lazább kóstolót vagy akár egy rövid borkurzust.

 

További részletekért érdemes ellátogatni ide.

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!