A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Álláslehetőség, idézetek gyűjteménye és egy lista vitte a pálmát a hónapban

Május legolvasottabb cikkei

2021-06-02 | Vinoport


Álláslehetőség, idézetek gyűjteménye és egy lista vitte a pálmát a hónapban

A hónap 5 legnépszerűbb cikke nagy változatosságot mutat a témát illetően.


A Trinety Media Kft. vezető hazai boros média portfólióhoz (Borászportál, Vinoport, Winelovers blog, Winelovers 100, Borkollégium) főállású content marketing és szerkesztő munkatársat keres budapesti irodájába. Az álláshirdetés a legolvasottabb cikk volt a hónapban, ráadásul még mindig lehet még jelentkezni.

 

 

Mindig markáns véleménye volt a világ dolgairól a május 15-én 81 éves korában elhunyt Szeremley Huba borász, üzletember, világutazónak. A rá emlékező cikkünkben a legelgondolkodtatóbb mondatokat gyűjtöttük össze tőle.

 

Májusban lezárult a Borászok Borásza szavazás első fordulója, és kiderült, hogy ki az öt legjobb magyar borász a kollégák szerint! Közülük választják ki a 15. győztest június 4-én.

 

Egy amerikai egyetem szakemberei a préselésből visszamaradó törköly (héj, hús, szár, mag) egészségügyi hasznosításának lehetőségét villantotta fel. A kutatásukat ebben a cikkben foglaltuk össze.

 

Az utóbbi évtizedek legnagyobb pusztítását végezte Franciaországban a tavaszi fagy. Ugyanabban az időben itthon is esett jégeső, ezért megkérdeztünk szakembereket, befolyásolhatja-e az extrém időjárás az idei hazai termést.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!