A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Elhoztuk Olaszországot, Bordeaux-t, Londont és Villányt

November legolvasottabb Vinoport-cikkei

2018-11-30 | Vinoport


Elhoztuk Olaszországot, Bordeaux-t, Londont és Villányt

E hónapban nagy utazásra hívtuk az olvasókat, örömtelien sokan velünk tartottak. Következzenek a legérdekesebbnek tartott cikkek.


November elején nyilvánosságra hozták a 2018-as Év Bortermelője díj 5 döntősének a nevét, vagyis azt az 5 borászt, akik közül a végső gyöztes majd kikerül december 5-én. Érdekesség, hogy idén először határon túli magyar borász is van a jelöltek között.

 

 

November 17-én zajlott az év talán legnagyobb magyar vörösboros rendezvénye, a Winelovers Bordói November Nagykóstoló. Az eseményt hagyományosan megelőző teszt a villányi borok nagy fölényét hozta.

 

A hónap közepétől Kollár Mariann, WSET nemzetközi borakadémikus lett a Vinoport Borbár új arca. A bemutatkozó interjúban elmesélte, milyen a bor fővárosában, Londonban a hazai borok megítélése és mik lesznek a trendi italok az elkövetkezendő időszakban.

 

Egyik bloggerünk egy – a bor világtérképén meghatározó helyet elfoglaló – borrégió három borászatának 16 borát kóstolta meg és közben a vidéket is alaposan bejárta. Aki szeretne velünk tartani egy játékos élménybeszámolóra, az bátran kattintson.

 

November 23-án negyedik alkalommal rendezték meg Villányban a borvidéken kiemelt fontosságú cabernet franc fajta szakmai konferenciáját. A villányi borok ezúttal az újvilágiakkal mérték össze erejüket és bemutatkozott egy új termékkategória is.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!