A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink 2017-ben

A visszavonuló somlói legendától Donald Trump magyar boráig

2018-01-01 | Vinoport


Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink 2017-ben

Alábbi összeállításunkban összegyűjtöttük azt a 7 cikket, amit olvasóink 2017-ben a legjobban szerettek.


Fotó: The Telegraph

 

Változatos képet mutatnak az év legolvasottabb írásai. Található közöttük „hardcore” borászati technológiai cikk, múltidéző interjú, és kis színes hír a nagyvilágból is. Íme az év 7 legolvasottabb Vinoport cikke.

 

Olyan hírek röppentek fel, miszerint Györgykovács Imre, Somló legendás borásza visszavonul. Megkérdeztük hát tőle, mi az igazság és sajnálattal kellett hallanunk, hogy van némi valóságalapja a híresztelésnek. Egyúttal megkértük, tartson egy kis számvetést pályafutásáról.

 

A folyamatos technológiai újításoknak hála úgy tűnik, hamarosan örökre megszabadulunk a dugós boroktól. És nem azért, mert a parafa végleg és teljesen átadja a helyét a csavarzáras megoldásnak. Ebben a cikkben alaposan körbejártuk a témát.

 

Összeszedtük a világ legmagasabb „polcárú” (tehát nem licitáláson elkelt) borait. Egyértelmű a francia dominancia a lista élén, de azért bőven találtunk meglepetéseket. Végezetül bemutattuk a legdrágább magyar bort is.

 

 

Januárban beszámoltunk róla, hogy a Donald Trump amerikai elnök tulajdonában lévő washingtoni Trump Hotel itallapján egy magyar bor magasan a legdrágább tétel. Egy pohár 100 ezer forint belőle. A magas ár magyarázatáért felkerestük a bort készítő pincészetet.

 

A 2017-es Winelovers Tokaj Március nagykóstoló előtt megtartottuk a hagyományos tokaji tesztünket. Az eredmények szintén nagyon sok embert érdekeltek, ez lett az 5. legolvasottabb cikkünk az évben.

 

Interjút készítettünk Szatmári Ferivel, vagyis a „főzelékes” Ferivel, akinek köszönhetően ma már teljesen másként gondolkodunk a főzelékekről. Elmesélte nekünk, kitől jött az azóta hatalmas sikerrel futó blogjának az ötlete, és hogy mi a kapcsolódási pontja Kulka Jánossal.

 

+1

Az etyeki borász Hernyák Tamás arról írt nekünk egy blogbejegyzést, milyen volt számára 6 év után visszatérni Franciaországba.

 

2018-ban is változatos témákkal, a hazai és a nemzetközi borélet legfontosabb történéseiről szóló beszámolóinkkal, a borvilág szereplőivel készített interjúkkal várjuk Önöket!Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!