A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

A világ egyik legnagyobb alkoholmonopóliuma meghirdette őszi/téli beszerzési pályázatát

Kanadába várják a borokat, köztük a magyarokat is

2021-04-02 | Vinoport


A világ egyik legnagyobb alkoholmonopóliuma meghirdette őszi/téli beszerzési pályázatát

A Liquor Control Board of Ontario (LCBO) a világ egyik legnagyobb alkoholmonopóliuma március 1.-én meghirdette a 2021 őszi/téli időszakra vonatkozó beszerzési tenderét is.


A Licquor Control Board of Ontario a legnépesebb kanadai tartomány, a 13 milliós Ontario kvázi alkoholmonopóliuma. Az LCBO-t 1927-ben alapították, 90 évvel később 651 italboltot, úgynevezett liquor store-t működtettek. Azért csak kvázi, mert 2015 óta bizonyos supermarketek is árulhatnak cidert, sört és bort, 2019-ben pedig további lazításokat jelentettek be. Az LCBO maradt viszont továbbra is tartományi éttermek és bárok ellátója. Éves forgalmuk meghaladja a 6 milliárd kanadai dollárt, ami közel 1500 milliárd forintnak felel meg.

 

 

Ez az LCBO írta ki március 1-én a pályázatot az őszi és téli borbeszerzésekre. A számos kategória közül magyar borászatoknak az alábbiak lehetnek érdekesek:

 

Termékkategória Specifikáció Fajta Ár Jelentkezési határidő
Kelet- és Közép-Európa Csendes borok Németországból, Ausztriából, Görögországból, Libanonból és Kelet-Európából Őshonos és nemzetközi fajták modern csomagolásban Főleg 20 dollár alatti borok egy kisebb mennyiség 30 dollárig 2021. május 5.
Klasszikus kollekció / VSO / Exkluzív tételek Európai borok, minden régió Minden kékszőlő-, és fehérszőlőfajta. Magas pontszámot elért borok vagy bejáratott brandek 25 dollártól felfelé 2021. június 23.

 

A teljes kiírás és azok mellékletei az alábbi linken érhetőek el:

 

https://www.doingbusinesswithlcbo.com/content/dbwl/en/basepage/home/updates/VintagesFallWinterProductCall.html

 

A pályázat benyújtó borászatnak NISS regisztrációs számmal kell rendelkeznie. Amennyiben nem rendelkezik NISS számmal, akkor csakis ügynökségen keresztül lesz lehetősége benyújtani a pályázatot. Ügynökségenként maximum 10 bortétel nyújtható be.

 

További információ az ügynökségekkel kapcsolatban:

 

https://www.drinksontario.com/need-an-agent/

 

Amennyiben a pincészet már rendelkezik NISS regisztrációval, akkor az alábbi linken elérhető online platform segítségével tud pályázatot benyújtani:

 

https://www.doingbusinesswithlcbo.com/content/dbwl/en/basepage/home/new-supplier-agent/demo/NISS.htmlMinitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!