A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Bor- és vízélmény a Nyugat-Dunántúlon

Budapesten mutatják be

2012-11-10 | Tóth Adrienn


A múlt év után 2012-ben is összefogtak a Nyugat-Dunántúl termálfürdői és borvidékei annak érdekében, hogy együtt hívják fel a figyelmet a régióban rejlő téli kikapcsolódási lehetőségekre. Ennek érdekében november 15-én "Spa & Wine Nyugat-Dunántúl - Borban az igazság, gyógyvízben az egészség!" elnevezéssel közös rendezvényt szerveznek, amelyen kóstolhatóak lesznek a régió három borvidékének borai, bemutatkoznak a helyi termálfürdők és szálláshelyek, valamint érdekességképpen egy palackozott ásványvíz is.


Rigler Zsolt, a soproni Bormarketing Műhely ügyvezetője a Vinoportnak elmondta, a céljuk az érdeklődés felkeltése a Nyugat-Dunántúl termálfürdői és borvidékei iránt. A november 15-én, a budapesti Vinopolisban megrendezésre kerülő eseményre elsősorban újságírókat, utazási irodák és éttermek képviselőit várják, nyitottak azonban a téli pihenésüket tervező fogyasztók fogadására is.

A kóstolón ez alkalommal nem a borászok mutatják be boraikat, a három borvidék, Sopron, Pannonhalma és Zala egy-egy önálló asztalt kap, amelyről hat-nyolc válogatott tételt ízlelhet meg a közönség.

A szervezők közleménye szerint: „Nem véletlen az időpontválasztás, hiszen a régió elsősorban a téli évszakban kínál kiváló pihenési, rekreációs élményeket a vendégeknek. A rendezvény célja egy különleges, rabul ejtő kínálat bemutatása a Nyugat-Dunántúlról: Spa és Bor, mely testnek és léleknek együtt kínál felüdülést a következő fagyos téli hónapokra. Ez a pazar párosítás az „Erőt adó régió” csalogató turisztikai ajánlata, mely egy eseményen közösen mutatja be kínálatát és hirdeti a régióban működő szállodákat, fürdőket, valamint a borvidékek minőségi borait.”

A rendezvényre november 14-ig előzetesen kell jelentkezni, az elérhetőségek megtalálhatóak Programajánló rovatunkban.

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!