A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Borászatoktól várunk Sauvignon Blanc borokat

2021-11-05 | (X)


Borászatoktól várunk Sauvignon Blanc borokat

A Winelovers márka 2022-től új borsorozattal jelenik meg Winelovers Selection néven. A sorozat első tétele egy Sauvignon Blanc fajtabor lesz, amit egy reprezentatív hazai kínálat alapján, a Winelovers közösség fogyasztói választanak ki.


Azoknak a borászoknak a jelentkezését várják, akik készítenek Sauvignon Blanc fajtabort.

 

A kiválasztási folyamatról, a résztvevő pincészetekről és a borokról folyamatos online médiamegjelenést biztosítunk a vinoport.hu, a boraszportal.hu és a winelovers.blog.hu portálokon.

 

100 borkedvelő kóstolja majd a beküldött borokat, és kedveli meg ezáltal az adott tételt. A nyertes bort pedig kiemelten promotáljuk és a Winelovers webshopban értékesítjük.

 

Hogyan zajlik a kiválasztás?

 

A nyertes bort egy minimum 100 fős, fogyasztókból álló Winelovers közösség fogja kiválasztani kóstolás, értékelés útján, ezzel is erősítve az elköteleződést a bor iránt. A fogyasztókat a Borkollégium oktatói készítik fel az értékelésre, ismertetve a szempontokat, részletesen elmagyarázva a kóstolás menetét és szabályait.

 

Az aktuális fogyasztói preferenciáknak leginkább megfelelő, ugyanakkor borszakmai szempontból semmilyen módon nem kifogásolható Sauvignon Blanc bor kiválasztása a cél.

 

Kik vehetnek részt a kiválasztáson Sauvignon Blanc fajtaborukkal?

 

A minták beküldési határideje: 2022. február 1.

 

Cím: Winelovers Borkereskedelmi Kft., 1067 Budapest, Podmaniczky u. 31., 1. emelet 7-es ajtó. Kapcsolattartó: Trinfa Henriett, info@winelovers.hu, 06/70-622-1060. Kérjük, írd rá a kartonra, hogy Winelovers Selection. 

 

Részletes információk itt találhatók.


 


 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!