A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Elindult a nevezés a Kadarka Nemzetközi Nagydíj Borversenyre

Március 14-ig lehet mintát küldeni és jelentkezni

2018-03-06 | Vinoport


Elindult a nevezés a Kadarka Nemzetközi Nagydíj Borversenyre

Idén március végén huszonharmadszor rendezik meg Kadarka Nemzetközi Nagydíj Borversenyt. Cikkünkben a nevezéshez szükséges minden tudnivalót elolvashat.


Címlapfotó: István Borház

 

Március 14-ig nevezhetik a borászok a kadarkából készült boraikat a XXIII. Kadarka Nemzetközi Nagydíj Borverseny mezőnyébe. A fehér, rozé, siller és vörös kadarka fajtaborok mellett a szőlőfajta és más fajták házasításaiból készült cuvée-t is lehet küldeni a versenyre.

 

A nevezéshez szükséges továbbá a honlapról letölthető, kitöltött nevezési lap postai úton (István Borház Kft. 6200 Kiskőrös, Izsáki út 10. címre), faxon (06-78-311-748) vagy e-mailben (istvanborh@gmail.com) történő elküldése. 

 

 

Nevezési díj: őstermelőknek (magánszemély) bruttó 3000 Ft/minta, vállalkozásoknak: bruttó 5000 Ft/minta. Nevezési díj befizetése történhet készpénzzel, személyesen az István Borháznál, átutalással a 52500075-11039457 számlaszámra (a megjegyzés rovatba "Kadarka Borverseny nevezési díj" megjelöléssel), illetve rózsaszín postai csekken.

 

A mintákat az István Borház Kft. kiskőrösi telephelyén, illetve a szekszárdi, villányi és egri hegyközségeknél lehet leadni március 14-ig. Tételenként összesen 4 darab 0,75 literes palack mintát kell leadni. A palackon fel kell tüntetni a termelő nevét, címét, telefonszámát, a bor pontos fajtáját, színét, évjáratát, termőhelyét és a cukortartalom szerinti besorolását.

 

A borversenyre március 23-án az Kiskőrösön, az István Borháznál kerül sor 9 órai kezdettel, az ünnepélyes eredményhirdetés aznap 17 órakor kezdődik. A borverseny ideje alatt az érdeklődők szőlészettel, borászattal kapcsolatos kiállítást tekinthetnek meg az érdeklődők. A nevezett borokból a közönség számára a délután folyamán kóstolót szerveznek.

                        

További kérdésekkel az István Borházat (06-78-511-070) illetve Csengődi Istvánt (06-30-9530-928) lehet felkeresni.                                         

 

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!