A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Elkezdőtött a 2019-es szüret

Posztokból válogattunk

2019-08-13 | Vinoport


Elkezdőtött a 2019-es szüret

Ahogyan minden évben, idén is az illatos fehér szőlőfajtákkal indult be hivatalosan a szüret. Az első csabagyöngye és Irsai Olivér fürtök lassan feldolgozásra kerülnek, addig is szuper fotókat és videókat osztanak meg velünk a borászok.


Varga Pincészet - Badacsony

 

Tegnap a Balatonnál már hajnalban megindult a csabagyöngye szedése. Ahogy Facebook oldalukon írják, a hűvösebb májusi időjárás miatt 3 héttel később kezdtek idén, mint ahogy a korábbi években megszokhattuk. A várható szüretelt mennyiség 300 ezer kg lesz, amit 38 hektárról gyűjtenek be, összesen 50 szőlőtermelőtől.

 

Elkezdőtött a 2019-es szüret

 

Hujber Pincészet - Balatonboglár

 

A Balaton déli partján sem vártak tovább, a szűrt must alapjául szolgáló szőlőket el is kezdték szüretelni, így a hétvégén a Boglári Szüreti Fesztiválon már a 2019-es italokat kóstolhatják a vendégek. 

 

 

 

Garamvári Szőlőbirtok - Balatonlelle

 

Tegnap Lellén is beindult az Irsai szüret!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Garamvári Szőlőbirtok (@garamvariszolobirtok) által megosztott bejegyzés,

 

Taschner Bor- és Pezsgőház (Sopron)

 

Nemcsak a Balaton partján, hanem Sopronban is nekikezdtek a muskotályos illatú, könnyed és szelíd Irsai Olivér szüretének. 

 

 

Szende Pince - Villány

 

Az ország legdélebbi borvidékén is Irsai Olivérrel indult a 2019-es szüreti szezon. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szende Pince (@szendepince) által megosztott bejegyzés,



Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!