A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Eseménydús június a Gere pincészetnél

2015-06-16 | Bánlaki D. Stella


Eseménydús június a Gere pincészetnél

Gere Attila pincészete és a Crocus GERE Bor Hotel & Resort számára sikeresen és kalandosan indult a nyár. Extra távon teljesítettek a Nemzeti Bormaratonon, miniszteri kitüntetést vehettek át, és még a Tripadvisor elismerését bezsebelték.


Gere Attila pincészetének és a Crocus GERE Bor Hotel & Resort szálloda munkatársainak is szívügye a sportolás, szinte egyértelmű volt, hogy részt vesznek a Nemzeti Bormaraton villányi futamán. A legnagyobb csapattal neveztek a versenyre, ráadásul a Gere volt az egyetlen cég, amely kizárólag saját dolgozókat indított. Nem is elégedtek meg az alaptávval, az utolsó napon még egyextra szakaszt is vállaltak, és egyedüli villányi csapatként a hajósi célig kocogtak. De nem csak a dolgozók, Gere Andrea is részt vett a programban, így elmondható, hogy a Crocus GERE Bor Hotel & Resort szállodánál egységben az erő.

 

Eseménydús június a Gere pincészetnél

 

A június más jellegű díjat is hozott a borászatnak: Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Gere pincészetnek adta át a „Díj a sikeres vállalkozásokért” plakettet. „A hónap kis- és középvállalkozása” díjat az AKA kereskedelmi Kft.- Gere Attila Pincészete nevében Gere Andrea ügyvezető vehette át.  

 

Gere Attila pincészete hét generáció óta a szőlőművelés és a borkészítés hagyományait átörökítő családi vállalkozás. A már 70 hektáron gazdálkodó családi birtok mellett számos más területen is sikereket ért el. A vállalkozás az utóbbi években sikeresen pályázott uniós forrásokra, így a bortermelés melléktermékét feldolgozó szőlőmag-üzem létesítésére mintegy 65 millió forintos támogatást nyert el, míg hotelfejlesztésre és bővítésre 228 millió forintnyi támogatást kaptak.

 

A TripAdvisor értékelése szerint 2015 évben a szálloda elnyerte a 2015 Tripadvisor Certificate of Excellence díjat.

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!