A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Ingyenes tanácsadással segítik a gazdákat

NAK

2016-08-22 | Vinoport


Ingyenes tanácsadással segítik a gazdákat

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elindította a Pályázati Tanácsadók Hálózata (PTH) szolgáltatását. A NAK ezzel az agrártámogatások minél hatékonyabb elérését kívánja segíteni tagsága számára. A Pályázati Tanácsadók Hálózata 2016. augusztus 15-től várja a pályázatírók jelentkezését, a tagok pedig 2016. szeptember 1-től vehetik igénybe a szolgáltatást.


 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elindította a Pályázati Tanácsadók Hálózata (PTH) szolgáltatását. A szolgáltatással a NAK tagságát segíti abban, hogy az agráriumot célzó jelentős támogatások és források számukra minél hatékonyabban elérhetővé váljanak.

 

A tapasztalatok szerint a pályázatok elkészítése, valamint az elnyert összeg szabályos felhasználása olyan szakismeretet kíván, amellyel a tagság jelentős része nem rendelkezik, ezért pályázatírással és projektmenedzsmenttel foglalkozó vállalkozásoktól vesz igénybe ilyen irányú szolgáltatást. Számos társaság foglalkozik pályázatírással, köztük vannak tisztességes, lelkiismeretesen felkészültek, de akadnak olyanok, amelyek nem kellő felkészültséggel, vagy etikátlan magatartással rombolják ennek a szolgáltatásnak a hírnevét. A Kamara ezt felismerve alakította ki a Pályázati Tanácsadók Hálózatát, ezzel is stabilizálva ezt a szolgáltatást. A hálózat célja, hogy megerősítse az etikus tanácsadói magatartást, díjmentesen közvetítse a minősített tanácsadókat a tagságnak, valamint naprakészen alkalmazható tudásanyaggal lássa el a tanácsadókat.

 

 

A NAK Nonprofit Kft. honlapjáról elérhető (www.naknonprofit.hu) hálózathoz olyan pályázatírást és projektmenedzsment szolgáltatást nyújtó szakértők csatlakozhatnak, akik a Vidékfejlesztési Programhoz kapcsolódó kiírásokkal összefüggésben nyújtanak szolgáltatásokat. A szolgáltatáshoz való csatlakozás önkéntes regisztráción alapul, amelynek során a pályázatírók adatokat és referenciákat adnak meg, valamint vállalják, hogy tevékenységükről folyamatosan adatokat szolgáltatnak. A beérkező adatok és referenciák alapján minősítésen esnek át, majd bekerülnek a földrajzi működés alapján is kereshető adatbázisba. A tagság számára a minősítés és a tanácsadók tevékenységi és földrajzi működési területe elérhető, az érdeklődők az adatbázisból választhatnak pályázatírót. A Kamara rendszeres tájékoztató képzéseket szervez a tanácsadók számára.

 

A Pályázati Tanácsadók Hálózata (PTH) 2016. augusztus 15-től várja a pályázatírók jelentkezését, a tagok 2016. szeptember 1-től használhatják a szolgáltatást.

 

Forrás

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!