A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Jövőre újra torkoskodhatunk

2008-Ban is lesz Torkos Csütörtök

2007-12-06 | Tóth Adrienn


A Magyar Turizmus Zrt. minden évhez egy turisztikai témát rendel. 2006 a „Nagy Ízutazás” nevet kapta, akkor az volt a fő cél, hogy a belföldi lakosságot gasztronómiai kiruccanásokra csábítsák. Azóta persze eltelt már egy kis idő, újabb turisztikai programok kerültek általuk a figyelem középpontjába, így 2007. a zöld turizmus éve volt, 2008 pedig a vizek éve lesz. Persze azért vannak olyan sikerrel működő akciók, amelyek függetlenül az adott fő témától újra és újra visszatérnek.


 

Jövőre február 7-re esik majd Torkos Csütörtök napja, amelyet akkor harmadszorra rendeznek meg országszerte. Ezen a napon az akcióban részt vevő éttermekben fél áron ehetünk-ihatunk. Az esemény célja, hogy népszerűsítse a hazai vendéglátóhelyeket és forgalmukat hosszú távon is növelje.

Tavaly 700 étterem vett részt a programban, és utólag több mint 95%-uk nyilatkozott úgy, hogy annyira sikeresnek érezte a napot, hogy ismét szívesen részt venne ezen. Erre most lehetőségük is lesz, hiszen a tegnaptól működő www.menjunkenni.hu honlapon keresztül január 21-ig jelentkezhetnek az éttermek.

2008-ban az eddig megszokott napilapokban megjelenő tájékoztatás mellett torkoskodó katalógust is készítenek a Magyar Turizmus Zrt munkatársai.

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!