A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Laposa Bence és a BalatonBor is dobbantott

Borkarácsony

2015-12-16 | Vinoport


Laposa Bence és a BalatonBor is dobbantott

Laposa Bence lett a Balatoni KÖR új elnöke. A szervezet a bejelentés után a BalatonBor is bemutatkozott végre – méghozzá a jégen.


Idén is borkarácsonyfát állítottak a balatoni borászok, vagyis a Balatoni Kör tagjai a Városligeti Műjégpályán, majd a tóparti vendéglátósokkal kiegészülve egy ünnepi hangulatú Adventi Balaton Szalon keretében mutatták be kínálatuk legjavát a fővárosi közönségnek december 15-én.

 

A résztvevők végre megkóstolhatták az első BalatonBorok hordómintáit is.

 

A BalatonBor olaszrizlingből készül, és elvileg jó ivású, ugyanakkor tartalmas balatoni bor, elsősorban a gasztronómia és a régiós értékesítés számára. A BalatonBor az első termelői összefogásra épülő régiós bormárka Magyarországon, jövő tavasszal kerül először forgalomba. 

Itt írtunk róla bővebben>>

Laposa Bence és a BalatonBor is dobbantottA hivatalos, Ipacs Géza tervezte címke a jégen

 

A Balatoni Kör a tó legismertebb borászaiból és vendéglátósaiból áll. Szerveződésük célja a Balaton közelében egész évben elérhető, magas minőségű gasztronómiai szolgáltatások hatékony népszerűsítése. Régiós szinten érdekvédelmet is szerveznek: a helyi borokat, ételeket és alapanyagokat akarják előtérbe állítani. Ennek az élére állt most Laposa Bence.

 

Laposa a Városligetben elmondta, hogy a jövőben igyekszik szorosabbra fűzni a személyes kapcsolatot a fogyasztókkal, és tovább emelni a balatoni vendéglátás színvonalát. Folytatni akarja a korábbi programok sorozatát, és támogatni a BalatonBor kezdeményezést.

 

A városligeti rendezvényen egyébként közel 40 balatoni bort, a gasztro standokon pedig különféle finomságokat lehetett kóstolni és vásárolni. A turisztikai szolgáltatók téli élményekkel teli programajánlatokkal érkeztek.

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!