A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Már előjegyezhető a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor magazin

Kedvezmény és ajándék is jár most az előfizetés mellé

2020-06-17 | Vinoport


Már előjegyezhető a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor magazin

Minden szempontból megéri előjegyezni a magazint: előbb hozza a posta, mint ahogy újságárusokhoz kerülne, ráadásul több ajándék is kerül a csomagba. Aki pedig kóstolóval kombinált jegyet vesz, arra további meglepetés vár.


2020. szeptember 17-én kerül az újságárusokhoz a Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor magazin idei száma. A Winelovers 100 kiadványt az a szándék hívta életre, hogy évről-évre hozzájáruljon a legjobb magyar borok népszerűsítéséhez, a fogyasztókat pedig segítse abban, hogy a sokszínű kínálatban megtalálják azokat az igazodási pontokat, amelyek borválasztásukat meghatározzák. Ennek szellemében a legrangosabb hazai és nemzetközi borversenyeken jó helyezést elért magyar borok közül mutatja be a szakmai zsűri által kiválasztott 100 legjobbat.

 

 

Bár középpontjában a száz legkiválóbbnak ítélt bor listája és részletes leírása áll, a magazin további, hazánkban kiemelt figyelmet érdemlő kategória legjobbjait is bemutatja annak érdekében, hogy az olvasók a lehető legteljesebb képet kapják a magyar borokról. A toplistákon kívül izgalmas és friss anyagokkal jelenik meg jelenik meg.

 

100 pince már biztosan részt vesz, de július 3-ig még további borászatok is nevezhetnek a Winelovers 100 borversenyre.

 

Miért érdemes már most előjegyezni a kiadványt?
 
Az előfizetők az elsők között lesznek, akik kezükbe vehetik a listát, átböngészhetik és akár azon nyomban betárazhatnak a személyes kedvenc tételekből. A magazin hivatalos megjelenése 2020.09.17., de az előjegyzők számára már 2020.09.10-11-én postázzuk!
 
És van további 3 ok is, amiért már most érdemes megrendelni a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor magazint:

A magazin ára így csak 1790 Ft, de akár megvásárolható a teszt helyezettjeit felvonultató Winelovers 100 nagykóstolóra szóló Pre-early Bird Belépőjeggyel kombinálva most 11.900 Ft helyett 7.900 Ft-ért. Jöjjön el 2020. szeptember 19-én Corinthia Budapestbe, és koccintson a borbarátokkal a legjobb magyar borokra! 


Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!