A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Látogatói rekord a Tavaszi Etyeki Pikniken

Kikelet a Gasztrosétányon is

2017-04-10 | Vinoport


Látogatói rekord a Tavaszi Etyeki Pikniken

Látogatói rekorddal rendezték meg a Tavaszi Etyeki Pikniket a hétvégén.


Az Etyeki Piknik szervezői azt szerették volna elérni, hogy ne csupán a naptárban jöjjön el a kikelet, hanem „Legyen tavasz a szívekben is!” Ennek megfelelően nemes italokkal, ízes gasztronómiával és fergeteges muzsikával várták a vendégeket az etyeki Gasztrosétányon.

 

A tavaszt Csík Jánossal és barátaival, a Bahorka Társulattal, a Poros Duóval és az Újbudai Babszem Táncegyüttessel köszöntötték a Gasztrosétányon, de részt lehetett venni például olyan rendhagyó borkóstolón is, amelyet a szőlősorok között tartottak.

 

Kinyitottak a helyi pincék és kézművesek, hogy vendégborászaik társaságában mutassák meg és kóstoltassák remekeiket: bort, sajtot, sonkát, párlatot, süteményt, csokoládét és még számos rendkívüli finomságot. A mellékelt anyagban küldjük a részletes programot, és kínálatot.

 

 

Úgy tűnik, hogy a szervezőknek az időjárásra sem lehetett komoly panaszuk és ennek megfelelően a nagyszerű program vonzotta is szép számmal az érdeklődőket. Az etyeki Gasztrosétány nagyon népszerű helyszín lett, különösen az Etyeki Piknik 2013-as indulása óta, de a helyiek nem csak rendezvényes időszakban várják és fogadják a vendégeket. Pikniket egyébként idén még két alkalommal rendeznek a következő időpontokban:

                                                                                                                                

Nyári Etyeki Piknik: 2017. június 10-11.

Őszi Etyeki Piknik: 2017. szeptember 2-3.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!