A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Megismerkednél a borszakma nagyjaival?

Vagy végigcsinálnál néhány bortanfolyamot?

2016-07-11 | Vinoport


Megismerkednél a borszakma nagyjaival?

Szívesen megismerkednél a hazai boros szakma nagyjaival? Dolgoznál együtt borászokkal, szaktekintélynek számító oktatókkal, tanulás közben kóstolnál rendkívüli tételeket? Mindezt az ország legszínvonalasabb boros rendezvényeinek egyikén, vagy egy egyedülálló oktatási központban? Akkor a Winelovers és a Borkollégium gyakornoki programját neked találták ki!


A Winelovers prémium boros rendezvényeket népszerűsít és szervez, lehetőséget nyújt a bor szerelmeseinek az itallal való ismerkedésre minőségi környezetben. Programjaik között szerepel a Tokaji Március, a Kékfrankos Április, a Pezsgő Június, az Olaszrizling Október, a Bordói November és a Winelovers Afterwork havi kóstolók.

 

A Borkollégium a 2006-os akkreditációt követően az első magyarországi WSET központként, immár 20 éve tanít nemzetközileg elismert módszertan alapján. A boriskola a gyakorlatra kiemelt hangsúlyt fektet, a kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülálló. Az egyetlen borismereti iskolaként folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínál hallgatói számára. A családias hangulat mellett kiemelt jelentőségű a tudásközpontú oktatás: tapasztalat és kiváló előadók révén az elérhető legjobb tudást kínálják hallgatóiknak – szeptembertől új helyszínen, professzionális környezetben.

A gyakornoki program

Winelovers

Segíts egy rendezvényen a mesterkurzus teremben (a szakmai előadások közben borok bontása és töltése), vagy sommelier-ként (VIP vagy más különteremben, vagy kiállítói standon stb.), vagy hostess szerepben (karszalag felhelyezés, vendégek terelése, pohárpont, vízpont stb.).

 

Cserébe díjmentesen látogathatod a Winelovers prémium boros rendezvényeket, illetve részt vehetsz a rendezvény keretében szervezett mesterkurzusokon. Minden egyes rendezvény után, ahol segítettél, kapsz egy ingyenes belépőjegyet és egy mesterkurzus jegyet egy másik rendezvényre, ahol szabadon kóstolhatsz és meghallgathatsz egy előadást.

 

Borkollégium

Segíts a Borkollégium tanfolyamain (hétköznap és hétvégén) való adminisztratív és sommelier szerepkörben. Ez a munkakör a fentinél összetettebb, hosszabb és több feladatból áll, melyek többek között a hallgatók fogadását, az oktatók kiszolgálását, a borok előkészítését, öntését, az oktatás utáni rendrakást, elpakolást, adminisztratív feladatok elvégzését jelentik. A feladat végzése nem alkalmi, hanem hosszabb távú munkavégzést feltételez. Akkor jelentkezz, ha 6-12 hónapig (fél vagy egy iskolai évig) rendelkezésre tudsz állni.

 

Cserébe díjmentesen látogathatod a Borkollégium tanfolyamait, ezáltal több százezer forint értékű képzéseken (WSET és egyéb) vehetsz részt tetszés szerinti ütemezéssel, valamint több százezer forint értékű bort kóstolhatsz meg, köztük olyan tételeket melyek kereskedelmi forgalomban már nem kaphatóak, vagy Magyarországon nem tudod beszerezni őket, sőt akár még olyanokat is, melyek veled egyidősek.

 

Amennyiben érdekelnek a fenti lehetőségek és szívesen dolgoznál a Wineloversszel vagy a Borkollégiummal, jelentkezz önéletrajzoddal és motivációs leveleddel 2016. július 31-ig!

Kapcsolat

​Ádám Boglárka

Trinety Media Kft.
1064 Budapest, Vörösmarty u. 67. 3. emelet

+36 70 635 4530
adam.boglarka@winelovers.hu 
www.winelovers.huMinitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!