A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Nem csak bor, vajköpülés is melegített Etyeken

Téli Etyeki Piknik 2016

2016-01-25 | Vinoport


Nem csak bor, vajköpülés is melegített Etyeken

„Gasztrosétány farsangkor, tüzes italok, disznótor!” Ezzel a hangulatos mondattal kívántak a szervezők kedvet csinálni a most szombaton, január 23-án megrendezett Téli Etyeki Piknikhez. A látogatók számából ítélve úgy tűnt, hogy ez sikerült is.


A meghirdetett programok vonzották az érdeklődőket, a téli szabadtéri programok iránt nyitott embereket. 9 órától indult a toros program, amelybe tevőlegesen is be lehetett kapcsolódni, a vállalkozó kedvűek segíthettek a böllérnek a pörzsölésben, a pörcsütésben, a kolbász- és hurkatöltésben és a pecsenyesütésben is. Emellett a vajköpülést is lehetett gyakorolni.

 
Nagyszerű vörösborok és pezsgőkülönlegességek mellett házi kocsonyától kezdve, a két éven át érlelt sonkákon át a méteres kalácsig és kézműves csokoládéig nagyon sok földi jót lehetett megízlelni.  

 

Nem csak bor, vajköpülés is melegített Etyeken

 

A zenei és kulturális programról többek között a Fölszállott a páva ismert művészei gondoskodtak, név szerint: Tintér Gabriella énekes, Berecz István táncos és párja, valamint Mihó Attila Junior Príma díjas hegedűs és bandája.

 

Nem csak bor, vajköpülés is melegített Etyeken

 

A szervezők már most elkezdik a következő Etyeki Piknik szervezést, hiszen évente négy alkalommal, évszakonként jelentkeznek ezekkel az eseményekkel. Alább közöljük az idei időpontokat:

 

Tavaszi Etyeki Piknik - 2016. április 9-10.

Nyári Etyeki Piknik - 2016. június 4-5.

Őszi Etyeki Piknik - 2016. szeptember 3-4.

 

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!