A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Nevet változtatnak a legfontosabb boros rendezvények

Egységben az erő a Wineloversnél

2016-02-04 | Bánlaki D. Stella


Nevet változtatnak a legfontosabb boros rendezvények

Egységben az erő – nem csak mondjuk, tapasztaljuk is! A Winelovers prémium boros rendezvények ezért idén már nevükben is egyértelműen hirdetik az összetartozást, ráadásul egy helyszínre költöznek. A Borászportál tesztjei pedig a Vinoport támogatásával újulnak meg!


A Winelovers prémium boros rendezvények 2016-ban új lendülettel, még magasabb színvonalon igyekeznek közelebb hozni egymáshoz a borokat, a borszeretőket és a borászokat. A rendezvények mostantól nevükben is az egységet hirdetik: a soron következő Tokaj Grand például Tokaji Március néven folytatja sikersorozatát, felsorakozva a Kékfrankos Április, a Pezsgő Június, az Olaszrizling Október és a Bordói November mellé.

 

A Winelovers a rendezvények szervezése során az elmúlt években csupa jó tapasztalatot gyűjtött: egyértelműen rendületlenül nő az érdeklődés az igényes nagykóstolók iránt, és az is bebizonyosodott, hogy a kiemelt szőlőfajták valóban olyan minőségű borokat adnak, amelyekre bátran építhetünk eseményeket, tematikus hónapokat.

 

A Winelovers rendezvénysorozat elemei eddig nagyrészt egyedi névvel futottak, ez évtől azonban hangsúlyozzák az egységes koncepciót:

Az egységes arculaton túl 2016-tól mindegyik rendezvénynek a Corinthia Hotel Budapest ad otthont.

 

 

Hogy az egyes hónapok most már valóban a különösen kedvelt és fontosnak tartott szőlőfajtákról és bortípusokról szóljanak, a szervezők minden pincészetet, éttermet, bárt és borboltot csatlakozásra ösztönznek: hirdessenek saját programot a tematikus hónap bármely napján, és a Winelovers örömmel visszi a hírét!

 

Fontos továbbá, hogy a korábban a Borászportál.hu nevével fémjelzett, a Nagykóstolókat megelőző bortesztek is megújulnak. Ezek továbbra is az egyes hónapok kiemelt témájával összhangban keresik az ország legkiválóbb tételeit, és a díjátadók változatlanul a Nagykóstolókon zajlanak. Mostantól azonban a Vinoport.hu szakmai támogatását is élvezik, és egységesen, Winelovers Borteszt néven zajlanak. A Winelovers Bortesztekről a borászokat emailben értesítjük.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!