Ők tettek idén legtöbbet az éttermi- és borkultúráért
Par Excellence díj
2015-12-15 | Vinoport
Dr. Rohály Gábor, a Borkollégium alapítója, vezető oktatója is megkapta a Par Excellence díjat.
A Magyar Sommelier Szövetség idén másodszor díjazta azokat a természetes személyeket, akik a zsűri megítélése szerint eredményesen járulnak hozzá a magyar éttermi kultúra, illetve különösen a bor- és italfogyasztás színvonalának emeléséhez, valamint a sommelier szakma elismertetéséhez és népszerűsítéséhez.
Az Elnökség a vonatkozó szabályzat szerint kétfordulós szavazást követően öt kategóriában - termelő, kereskedő, vendéglátó, oktató, szakíró – évente ítéli oda a Par Excellence díjat.
A 2015-ös elismerést hétfőn adták át, íme a díjazottak:
Termelő: Beöthy János, borász, Csobánci Bormanufaktura
Kereskedő: In Vino Veritas
Vendéglátó: Fricska Gasztropub
Oktató: Rohály Gábor, a Borkollégium alapítója
Szakíró: Csiki Sándor, Food&Wine blog
Winelovers borok az olvasás mellé

Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!