A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Origo Buborék Fesztivál 2013

Egy fesztivál a buborékok jegyében

2013-07-18 | Tóth Adrienn


Origo Buborék Fesztivál 2013

Ha nem is lesz pezsgőspalackok durranásától hangos jövő hétvégén a budapesti Erzsébet tér, arra biztosan számíthatnak az arra látogatók, hogy buborékokkal telnek meg poharaik. Július 25-30. között ugyanis második alkalommal szervezik meg az Origo Buborék Fesztivált az Akváriumban. A szervezők azt ígérik, hogy ezen a négy napon a szénsavgyöngyökkel gazdagított borok kedvelői a hazai piacon megtalálható champagne-ok, proseccók, pezsgők, habzó- és gyöngyöző borok széles választékát kóstolhatják majd.


 

A szervezők nyilatkozata szerint: „A fesztivál célja, hogy a fogyasztók megismerkedhessenek a hazai piacon elérhető buborékos italokkal, melyek egyre népszerűbbek itthon is. Lehetőség nyílik világhíres márkák és újonnan debütált tételek felfedezésére, s olyan italok tesztelésére, amiket csak ritkán vagy egyáltalán nem kínálnak poharaztatva a vendéglátóhelyek.”

A fesztivál létrehozásának egyik oka tehát az a hazai italkultúrában érezhető trend, amely a különböző, buborékkal telített borok iránti érdeklődés növekedését jelenti. Ezt bizonyítandó a négy nap alatt csatasorba állnak a legnagyobb hazai forgalmazók is, hogy bemutassák kínálatuk habzó szegmensét, a Buborék-borbárban pedig hazai habzó- és gyöngyöző borok mutatkoznak be.

A különböző gyöngyöző italok kiegészítéseként illő gasztronómiai és zenei kíséretre is számíthatnak a látogatók, hiszen fellép a Belmondo, a Compact Disco lemezlovasa, Lotfi Begi és a Manoya. A Buborék Fesztiválra a belépés ingyenes lesz, a kóstolópohár megvásárlása kötelező. A standoknál készpénzzel lehet majd fizetni, valamint a helyszínen és elővételben is kapható, kétféle árkategóriájú kóstolófüzet kuponjait is használhatjuk.

Aki pedig a vasárnap délutáni Magyar Nagydíj közvetítése után kedvet érez, csatlakozhat a Buddha Bar Hotelben zajló nemzetközi partisorozathoz, ahol várhatóan a versenyhez kapcsolódó hírességek is megjelennek.

További információkért kattints Programajánló rovatunkba!

Ha értesülni szeretnél a magyar és nemzetközi borvilág híreiről, jelentkezz Primőr hírlevelünkre!

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!