A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Torkos Csütörtök 2009

Felhívás vendéglátóhelyeknek

2009-01-02 | Tóth Adrienn


A 2009-es év a Kulturális Turizmus Éve lesz Magyarországon, ebből az alkalomból sok egyedi program kerül majd megrendezésre, de a Magyar Turizmus Zrt. nem hagyja feledésbe merülni az évről-évre megbízhatóan sok érdeklődőt megmozgató, jól bevált programokat sem. Így idén ismét lesz többek között Torkos Csütörtök is. Az akció keretében egy napon keresztül fél áron lehet majd enni-inni a résztvevő éttermekben, amelyek jelentkezését január 9-ig várják a szervezők.


 

A Magyar Turizmus Zrt., a csatlakozó vendéglátóhelyek és a szakmai szövetségek 2009. február 26-án rendezik meg idén a Torkos Csütörtököt. A vendéglátó helyek számára a csatlakozás feltétele az azon a héten és az előző héten használt a la carte étlap megtartása és egész nap az étel- és italfogyasztásra együttesen adott 50%-os kedvezmény.

E mellett a jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy egy az akció hatékonyságáról szóló kérdőívet február 26-a után kitöltenek, és azt március 5-ig visszajuttatják a Magyar Turizmus Zrt.-nek.

A kampányban részt vevő éttermek a tavalyi évhez hasonlóan február 25-én, azaz a Torkos Csütörtököt megelőző napon kedvezményt kaphatnak a METRO áruházaiban. Ezzel kapcsolatban további részleteket tudhatnak meg az üzletlánc ügyfélszolgálatától a 06-40-50-90-50 vagy a 06-23-50-90-50-es telefonszámokon.

Étteremként regisztrálni 2009. január 9-én 12 óráig lehet a www.menjunkenni.hu oldalon. Amennyiben erről a dátumról lekésik valaki, február 6-án 12 óráig még pótolhatja mulasztását, azonban ebben az esetben már csak az akció online felületeire kerül fel az illető vendéglő, a nyomtatott kommunikációból kimarad.

A Torkos Csütörtök 2009 akcióval kapcsolatos kérdéseket bárki felteheti a 488-8653-as telefonszámon és/vagy a vegvaria@itthon.hu e-mail címen. Egyéb, szakmai kérdések esetén Bartók Melinda áll rendelkezésre a 488-8623-as telefonszámon és a bartok@itthon.hu e-mail címen.

Ha értesülni szeretne a magyar és nemzetközi borvilág híreiről, jelentkezzen Primőr hírlevelünkre!

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!