A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Újra Nyitott Pince Napok pünkösdkor

Újdonság a Pünkösdtől Pünkösdig Bortúra

2014-03-17 | Tóth Adrienn


Újra Nyitott Pince Napok pünkösdkor

Amíg valaki csak rendezvényhelyszíneken vagy éttermekben, borbárokban kóstol bort, nem tudja meg, mennyiben más hangulattal bír az, ha személyesen látogat el a pincéhez. A bor otthonát jelentő szőlőket, borászatokat megismerve megváltozik, bensőségesebbé válik a kapcsolatunk a borral és annak készítőjével. És bár a borturizmusra egész évben lehetőség kínálkozik, 2014-ben is lesz egy olyan hétvége, amikor azért érdemes nekivágni borvidékeink felkeresésének, mert egyszerre több pince, szélesebb programkínálat és kedvezmények várják a borkedvelőket. A Nyitott Pince Napok idén június 7-9. között kerül megrendezésre. A szervezők pedig már meg is nyitották a jelentkezés lehetőségét a pincészetek előtt.


A Nyitott Pince Napok az eddigi hagyományoknak megfelelően folytatódik 2014-ben is. A koncepció lényege, hogy a június 7-9. közötti hétvégén a programban részt vevő pincészetek a háromból legalább két nap nyitva tartanak, jellemzően 9:00-19:00 között. Ebben az időszakban a vendégeket előzetes bejelentkezés nélkül a házigazda vagy borhoz értő kollégája fogadja. A kedvezményes borkóstolás és borvásárlás mellett sok esetben lehetőség nyílik a pince és a szőlők meglátogatására vagy egyéb helyben szervezett programokon való részvételre.

Idei újdonság ugyanakkor a Pünkösdtől Pünkösdig Bortúra. Ezt azon borkedvelőknek ajánlják a szervezők, akik az év további részében is szeretnének kedvezményes kóstolási és vásárlás lehetőséggel élni. A 3000 forintos regisztrációs kártya megvásárlását követően 2014. június 10. és 2015. május 22. közötti 365 nap során a pincészetek kiemelt figyelemmel fogadják, szakmai kóstolót és pincebemutatót tartanak számára, valamint 20% kedvezményt adnak a borkóstoló és 10%-ot a borvásárlás árából. Ebben az esetben előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

A pincészetek a Nyitott Pince Napok és a Pünkösdtől Pünkösdig Bortúra programokhoz a Bacchus Art Studio elérhetőségein csatlakozhatnak: Bacchus Arts Stúdió, tel/fax: +36 26 341 972, mobil: +36 30 954 9147, e-mail: nyitottpince@gmail.com és web: http://www.nyitottpince.hu/.

Ha értesülni szeretnél a magyar és nemzetközi borvilág híreiről, jelentkezz Primőr hírlevelünkre!

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!