A pincészet borbemutatása
Testes, szűretlen, erős bor, nem minősített organikus gazdálkodásból. A kései, 2012. szeptember 15-ei szüretből származó, 25 q/ha-os terhelésű alapanyag mustfoka 21,2 MM volt. Szabad, 20 mg/l alatti szabadkén-szint.
Érlelési információkA bor használt tölgyfa hordóban érett másfél évig. 2014 áprilisában palackozták. |
Hol vásárolható meg
A pincészetnél.
Killer Pincészet bemutatása
A pincészet a Szentgyörgy-hegy szívében, egy Nemzeti Parkban található, rálátással a Balatonra. Három hektárnyi szőlőt művelnek, valamint mandulát, diót és egyéb gyümölcsöket termeszetenek bio körülmények között. Saját maguk dolgozzák fel a leszüretelt termést, a bor mellett szőlőlevet, verjust, háromféle lekvárt készítenek, valamint forgalmazzák mandulájukat és diójukat. Mivel számukra elsődleges fontosságú a fogyasztókkal való közvetlen kapcsolat, termékeik kizárólag a pincészetnél erhetőek el. A palackozott borok mellett arra is lehetőséget kínálnak, hogy egy a vendég által a helyszínre vitt üvegbe magunk palackozhassuk le a bort. A Killer család szeretettel várja a Balaton partjára érkezőket boraikkal és saját készítésű ételeikkel.