A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Etyek-Budai Pinot Noir Rosé

Haraszthy Pincészet Etyek-Budai Pinot Noir Rosé 2014

Véleményünk szerint

Élénk, a rózsa színét idéző a poharunkban lévő rozé. Az illatot közepes erejű, bogyós gyümölcsösség jellemzi, leginkább a málna és az eper bizonyul meghatározónak közülük. A korty kerek kontúrokat rajzol elénk, hála a könnyed testet, alacsony alkoholtartalmat és élénk savakat összképbe fogó, jóleső, gyümölcsös zamatoknak. Ízekkel teli, lendületes – ideális nyári ital.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2015-04-21

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Etyek-Buda
 • Alkohol %

  12,5 %
 • Palackmennyiség

  5800
 • Ár

  1500-1700 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% pinot noir

Haraszthy Pincészet borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Illatában eper a vezető jegy málna és egy kis áfonya kíséretében. Kellemes érettség. Ízében a málna dominál elegáns, ropogós savakkal. Utóíze hosszú, nagyon gyümölcsös.

Érlelési információk

Tartályos feldolgozás. 2014. október 30-án palackozták.

Pinceidő

1 év

Hol vásárolható meg

Veritas, Borkápolna, Selection, Solier Café

Haraszthy Pincészet bemutatása

Az etyeki Haraszthy Vallejo Pincészet elragadó lovagtermében, a hordók és a borkönyvtár társaságában bárki átélheti a borok csodálatos világát. A három mesterség: a borász, a sommelier és a séf szemszögéből ismerkedhetnek meg a borral. A Budapest peremén, harminc percre a belvárostól elhelyezkedő pincészet fantasztikus helyszín mind a borguruk, mind pedig azok számára, akik szeretik ínycsiklandó ételekkel, pihenéssel vagy akár csak az épített és a természeti környezet látványával kényeztetni magukat. A Haraszthy Pincészet jelmondata, a "La esencia de la vida" (Az élet eszenciája) szintén arról tanúskodik, hogy ebben a pincészetben a borászat nem csak a borról szól, hanem annál sokkalta többről, a kikapcsolódásról, a változatos programokról, a feledhetetlen élményekről is.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!