A pincészet borbemutatása
A Pinot Noir szőlőből készült alapbor 14 °C-on erjedt, majd a másoderjedés 11-12 °C-os pincében elhelyezett palackban történt. Tisztítás degorzsálással, cukortartalom 14 g/l extra dry kategóriának megfelelően. (Sav 6,5 g/l.)
Érlelési információkPalackban erjesztett és érlelt, tradicionális módon seprőtelenített pezsgő. Palackozva: 2009. március. |
Pinceidő2018-ig |
Garamvári Szőlőbirtok Vinárium Kft. bemutatása
A Garamvári Szőlőbirtok családi vállalkozás, amely a családfő Garamvári Vencel borászmérnöki képzettségén és több évtizedes borászati tapasztalatain nyugszik. A szőlőbirtok a Balaton déli partján a borvidék legjobb dűlőiben található területeket mondhatja magáénak. A budafoki, egyedülálló adottságokkal rendelkező, óriási alapterületű pince minden jel szerint a pezsgőgyártásra termett. Minden egyes palackban külön élet lakozik, szorgalmas élesztőgombák milliói termelik a gyöngyfűzérszerű szén-dioxidot és testük feláldozásával átadják finom illatukat és ízüket az érlelődő pezsgőnek.