A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Magnus Nagy-Somlói Juhfark

Canter Borház Magnus Nagy-Somlói Juhfark 2013

Véleményünk szerint

A bor mélyebb sárga színárnyalattal bír, markáns illatvilágát első körben az ásványos és zöld fűszeres asszociációk határozzák meg, majd idővel ehhez barackhéj csatlakozik. A korty is folytatja a szikár hangulatot, amelyet csak fokoznak a szerkezet szempontjából domináns élénk savak és a citrusos, minerális ízek. Az aromatikát gyantás, olajos magvas jegyek egészítik ki. Mindennek közepes test és alkohol biztosít alapot ebben a rusztikus borban.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2014-06-10

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Somló
 • Alkohol %

  13,3 %
 • Palackmennyiség

  12000
 • Ár

  nincs adat
 • Fajtaösszetétel

  100% juhfark

A pincészet borbemutatása

A Canter Borház Európa egyik legmodernebb borászati műhelyeként épült fel a Balaton északi partjának festői környezetében, kivételes építészeti és borkészítési technológiával felszerelve. A megkülönböztetett figyelemmel, kis szériában készült borainak első évjáratát rejti ez az egyedileg sorszámozott, megismételhetetlen palack. A juhfark a nászéjszakák bora, de emellett a hungarikum fajták egyik királya, mely telt, vastag, jellegzetes és egészen egyedülálló borélményt nyújt. Legjellegzetesebb termőhelye a Nagy-Somló mely a borrégió és az ország egyik legkisebb, titokzatos borvidéke. Legszebb területeinkről származó 2013-as évjáratú Nagy-Somlói Juhfark borunk kiemelkedő képviselője termőhelyének, mely a fajta különleges, ásványos zamataival a nehéz ételek és nagy gondolatok társa. Készült: 12.000 darab

Érlelési információk

Palackos érlelés.

Hol vásárolható meg

Hipermarketek

Canter Borház bemutatása

A Canter Borház Európa egyik legmodernebb borászati műhelyeként épült fel a Balaton északi partjának festői környezetében, kivételes építészeti és borkészítési technológiával felszerelve. A 2012-ben felépült borászat tervezésénél nem számított a külcsín, a különleges látványelemek felvonultatása. A tervezéstől jelen lévő borászok szemében csak egy cél lebegett, egy olyan tiszta technológiájú, átlátható pince megépülése, melyben egy a fontos: A bor.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!