A pincészet borbemutatása
Ez a szűztermése a szőlőnek, s ebből rozét készítünk, mert hisz azért is telepítettük több éve ezt a szőlőt. Kézzel, válogatva szedtünk le a tőkékről. Bogyóztuk, daráltuk, s nem hagytuksokáig a héján. RM tartályban, hűtés mellett, irányítva érleltük, vigyáztunk rá, és egy gyümölcsös, üde, villányi hajnali rózsaszínt rejtsünk 2015 februárjában a palackokba hat hónap érlelés után. Rozsdamentes és szabályozott erjesztőtartályban reduktívan, héjon áztatva készítettük a bort. Majd a palackozás előtt kapott egy kis széndioxidot a frissesség és a gyümölcsösség megőrzése végett.
Érlelési információkTartályos. Palackozás időpontja: 2015. február |
Pinceidőfél év |
Linbrunn Pincészet bemutatása
Szép borokat készítünk szép szőlőkből, jó áron. Nem véletlenül lett névadónk a szőlőműves Linbrunn mama, azt valljuk, hogy a bor sorsa a szőlőben dől el a tőkéken, a természet, az évjárat ajándékaként. Borászként a tisztaság, az odafigyelés és a türelem a legfontosabb, s a múlt értékeinek megőrzése mellett a nyitottság az új technológiákra. A borversenyek útjelzők számunkra, aranyérmeink, a best buy minősítések pedig vásárlóinknak mutatják meg, hogy a Linbrunn-bor a legjobb választások egyike!