A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Kékfrankos Selection

Linbrunn Pincészet Kékfrankos Selection 2013

Véleményünk szerint

Közepes, fáradó rubin szín. Illata is közepesen intenzív. Jellemzik a fűszerek: rozmaring, fekete bors, paprika, szegfűszeg, kis bőrösség. Közepes savak, nem teljesen érett tanninok, fekete bogyós gyümölcsök dominálnak. Közepesen hosszú.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2015-07-15

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Villány
 • Alkohol %

  13,0 %
 • Palackmennyiség

  1700
 • Ár

  2290 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% kékfrankos

A pincészet borbemutatása

A Szársomlyó hegy nyugati- délnyugati oldalán terem, a Váralja dűlőben. Jó talaj, szép oltványok, gondos szőlősgazda, és ennek a dűlőnek együttes ajándéka lett a vörös kékfrankosunk. Reduktív erjesztéssel készítettük, tartályban érleltük, közepesen égetett tölgyfahordókban érleltük tovább. 2015. februárban palackoztuk, majd a pincében, palackban érleljük még.

Érlelési információk

Tartályos és fahordós. Palackozás időpontja: 2015. február.

Pinceidő

1-1,5 év

Linbrunn Pincészet bemutatása

Szép borokat készítünk szép szőlőkből, jó áron. Nem véletlenül lett névadónk a szőlőműves Linbrunn mama, azt valljuk, hogy a bor sorsa a szőlőben dől el a tőkéken, a természet, az évjárat ajándékaként. Borászként a tisztaság, az odafigyelés és a türelem a legfontosabb, s a múlt értékeinek megőrzése mellett a nyitottság az új technológiákra. A borversenyek útjelzők számunkra, aranyérmeink, a best buy minősítések pedig vásárlóinknak mutatják meg, hogy a Linbrunn-bor a legjobb választások egyike!


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!