A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Sparkelina

Pfneiszl Biobirtok Sparkelina 2007

Véleményünk szerint

A szalmasárga borból sűrűn szállnak felfelé a duci buborékok. Kedves illatában fűszeresség, szőlő, körte és parfümös jegyek fedezhetők fel. Az apró léggömbök a szájban is érezhetőek, az ízt is továbbkísérik a gyógynövények, fűszerek. Ideális aperitif bor, mert viszonylag sokféle előételhez is megfelel, így nem kell újabb palackot bontanunk, hacsak nem azért, mert kiürült az üveg. Színházak számára ajánlanánk, hogy kínálják két felvonás közé. Frissítő volta miatt egy mega Wagner opera esetében például kötelezővé tennénk.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2009-02-04

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Sopron
 • Alkohol %

  11.0 %
 • Palackmennyiség

  6000
 • Ár

  1500 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% Zenit

Pfneiszl Biobirtok borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Friss, gyümölcsös gyöngyöző-bor, citrusfélékkel az illatában, kellemes, virágos -mandulás lecsengéssel. (Nem borzongunk meg tőle, hogy miért édeskés-populáris, mégis fricskát mutat a frecskónak)

Érlelési információk

Reduktív módon

Pinceidő

2 év

Hol vásárolható meg

Corvinum, Bor és Más, Müller Drogériák, Bakator Borkereskedés

Pfneiszl Biobirtok bemutatása

Így szeretem az életet! Együtt, bio-módon, harmonikusan, természetesen, kiegyensúlyozottan. És nem csak a család él így, hanem a boraink ízében is ugyanezt érezhetitek. Ez a természetesség alapú szemléletet a pincében a modern techológiával igen eredményesen egészül ki. A továbbiakban is a Természettel kívánunk együtt dolgozni, és az évjáratok egyediségét igyekszünk megőrizni, előtérbe helyezni. A fiatal Pfneiszl generáció ötleteinek is van azért hely, akik a 2006-os szüret óta intenzíven kiveszik a részüket a gazdaságban folyó munkákból. Mind a pincében, mind a marketing területén a lányok - Birgit és Katrin - keze nyoma egyre inkább felismerhető, de első önálló boruk, a Sparkelina kóstolásakor érződik ez a leginkább.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!