A pincészet borbemutatása
Klasszikus késői szüretelésű furmint a 2006-os évjáratból, felemelő édességgel és ásványossággal, citrusos jegyeket hoz magával.
Érlelési információk6 hónapon át 5 hl hordóban érlelődött. |
Pinceidő30 év |
Hol vásárolható meg
Terroir Club
Királyudvar bemutatása
Az 1997-ben alapított Királyudvar az első butik borászat volt Tokaj-Hegyalján. A tarcali székhelyű pincészet története a 16. századik nyúlik vissza, jenlegi tulajdonosa, Anthony Hwang azonban csak 1997-ben karolta fel. A birtokhoz ma 75 hektárnyi szőlőterület tartozik, ezek a Percze, a Nyúlászó, a Betsek, a Lapis, a Henye, a Suba, és a Danczka dűlőkben fekszenek. A birtok 15 hektáron elismerten bio, biodinamikus műveléssel gazdálkodik, és a szőlőfeldolgozás, borkészítés során is mellőzi a vegyszereket.