A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
áztatás
Több aszúszem = több cukor?
Kísérlet
Aszúbor készítésekor az aszú áztatása hagyományosan mustban, borban, vagy forrásban lévő mustban (murciban) történik. Az aszúból számos íz- és illatanyag mellett a legjelentősebb a cukor kiázása.
A bor is elfárad az utazástól?
Mit hogyan ne
Pihentetni kell a bort szállítás után? Mi lesz az értékes tételekkel, ha túlzottan felmelegednek vagy lehűlnek az autóban? Az örök kérdés a nagy téli hidegek közepette aktuális.
A pezsgőhöz illő dűlőket meg kell találni Tokajban
Anthony Hwanggal beszélgettünk 2. rész
Anthony Hwang, a tokaji Királyudvar tulajdonosa, miután interjúnk első részében elmesélte nekünk, hogy került Tokajba, arról beszélt, miért fontos a tudatosan felépített, stabil portfólió a nemzetközi borvilágban, valamint megosztotta velünk, miért kezdtek a biodinamikus művelésmód alkalmazásába a birtokon. Ma az aszú- és a pezsgőkészítés apróbbnak tűnő, ugyanakkor a minőséget jelentősen befolyásoló részleteiben merülünk el.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás