A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
aperitif
Előétel és bor
Amennyiben egy könnyebb fogást választunk előételnek, például halat, csirkét vagy egy zöldségekre épülőt, akár meg is tarthatjuk aperitifünket.
Aperitif
Mivel várjuk a vendégeket? Pálinkával csak vész esetén.
Az étel és borpárosítás legfontosabb szabályai
Nem ördöngösség a vendéglátás
Az ételek és borok párosítását tekinthetjük egy végtelenül kifinomult és elvont tudománynak, amelyet csak magasan képzett és emberfeletti ízlelőbimbóval rendelkező csodalények érthetnek, de nem érdemes. Az alapszabálynak ebben az esetben a végtelenül liberális „ahogy tetszik” elvet tekintjük. Fontos, hogy csak ezen alapszabály betartásával boldogok lehetünk akár életünk végéig. Ha azonban különleges élményekre vágyunk, amelyek érdekében hajlandóak vagyunk időnket és figyelmünket a témára irányítani, íme néhány olyan kipróbált elv, amelyek mentén érdemes elindulni.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás