Előétel és bor
2015-08-11 | VinoportAmennyiben egy könnyebb fogást választunk előételnek, például halat, csirkét vagy egy zöldségekre épülőt, akár meg is tarthatjuk aperitifünket.
Amennyiben egy könnyebb fogást választunk előételnek, például halat, csirkét vagy egy zöldségekre épülőt, akár meg is tarthatjuk aperitifünket. Ha azonban mindenképp egy újabb palackot nyitnánk ki, maradjunk a fehérboroknál, ilyenkor az asztalra kerülhet egy száraz olaszrizling vagy egy hárslevelű. Amennyiben egy paprikás ételt tálalnánk fel, vagy már az előételünk is vörös húsokra épül, kitűnő lehetőség mutatkozik egy pohár rosé vagy siller bor kinyitására.
Tipp: olaszrizling, hárslevelű, vagy akár rozé.
Winelovers borok az olvasás mellé
Hasonló cikkek
Még mindig a bordeaux-i fajták nagy borai izgatják a magyar kóstolók fantáziáját
Magyar fotós, a Borkollégium oktatója nyerte az OIV Centenáriumi fotópályázatát
"10 éven belül mi leszünk az új mediterráneum”
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!