A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Előétel és bor

2015-08-11 | Vinoport


Amennyiben egy könnyebb fogást választunk előételnek, például halat, csirkét vagy egy zöldségekre épülőt, akár meg is tarthatjuk aperitifünket.


Amennyiben egy könnyebb fogást választunk előételnek, például halat, csirkét vagy egy zöldségekre épülőt, akár meg is tarthatjuk aperitifünket. Ha azonban mindenképp egy újabb palackot nyitnánk ki, maradjunk a fehérboroknál, ilyenkor az asztalra kerülhet egy száraz olaszrizling vagy egy hárslevelű. Amennyiben egy paprikás ételt tálalnánk fel, vagy már az előételünk is vörös húsokra épül, kitűnő lehetőség mutatkozik egy pohár rosé vagy siller bor kinyitására.

 

Tipp: olaszrizling, hárslevelű, vagy akár rozé.

 



Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!