A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
aromák
Nemzetközi design díjat nyert a Hilltop megújult címkéje
Milyenek a 2021-es neszmélyi borok?
Faforgács, macskapisi, nedves gyapjú: aromahatározó
Hordólexikon, 5. rész
Felkent borkóstolóvá válásunk első lépcsőfoka a reduktív és oxidatív aromák felismerése, és a bor megszagolása utáni hangos felkiáltás: ez a tétel hordós!
Hordópaletta
Hordólexikon, 4. rész
Honnan származhatnak egy szőlőből készült italban olyan aromák, mint a vanília, a pirított mandula, a mogyoró, a kókusz, a szegfűszeg és a füst?
Illat
A szín után a második lépésként a bor illatának leírására kerülhet sor. Többféle kategorizálás létezik.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás