A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
borpárlat
Egy nagy magyar brandy létrehozása a cél
Hernyák Lászlóval beszélgettünk 1. rész
Bár a pálinkákról egyre több szót ejtünk manapság, a cognac és armagnac hazai, minőségi megfelelői ritkán bukkannak elő, talán mert országos ismertségre egyikük sem tett szert eddig. A párlatkészítés terén már komoly tapasztalattal bíró Hernyák László most ezen szeretne változtatni azzal, hogy palackba zárta a Corvins Brandyt. Az etyeki borásszal ezen túl kisszériás törkölypálinkáiról is beszélgettünk.
Lépni egyet visszafelé
Heimann Zoltánnal beszélgettünk 2. rész
Szombaton elkezdett két részes interjúnk első felében a birtokkal kapcsolatos általános kérdésekről beszélgettünk Heimann Zoltánnal, így szóba került a pincészet létrehozása, a munkában részt vevő család vagy az általuk telepített szőlőfajták sora. Most kicsit más felé fordulunk, és a borászatot egy komplex birtokkoncepció keretében vizsgáljuk. Mielőtt azonban erre rátérnénk, kíváncsiak voltunk, mit gondol a szekszárdi borász a "bio" kérdéséről?
Cognac, konyak
A cognac alapjául szolgáló szőlőt kizárólag Franciaország Cognac vidékén termesztik, ezért téves, ha valaki egy máshol készített borpárlatot cognacnak hív.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás