A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
cukortartalom
Több aszúszem = több cukor?
Kísérlet
Aszúbor készítésekor az aszú áztatása hagyományosan mustban, borban, vagy forrásban lévő mustban (murciban) történik. Az aszúból számos íz- és illatanyag mellett a legjelentősebb a cukor kiázása.
Még mindig az aszú a legfontosabb
Mészáros Lászlóval beszélgettünk 1. rész
A Disznókő nevét oly régóta ismerjük, hogy akár hajlamosak is lehetünk eltekinteni fölötte. Pedig a tokaji birtokon immár két évtizede egy nagyon is tudatos munka folyik, és bár ez nem feltétlenül felel meg az aktuális trendeknek, és nem is olyan látványos, mint egy új pincészet színre lépése, jelentősége pont ennek okán különösen nagy, hiszen a sok évjárat alatt egységes munkakoncepcióval összegyűjtött tapasztalatok megszerzése majdhogynem behozhatatlan előnyt jelent.
Édes bor
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás